"Well Being At School"

"Well Being At School" isimli e twinning projemiz 2023-2024

15.02.2024 89

"Well Being At School" isimli e twinning projemiz 2023-2024 eğitim öğretim yılında Yunanistan, Polonya, İtalya, Moldova, Hırvatistan, Gürcistan, Azerbaycan ve 10 Türk ortakla İngilizce Öğretmenimiz Nagihan ŞİT'in yürütücülüğünde faaliyetlerine başladı. Şubat-Haziran aylarında faaliyetleri sürdürülecek olan projede öğrencilerin okul ortamında refah seviyelerinin arttırılması, olumsuz duygularla başa çıkma ve hayatın olumlu yönlerine ağırlık verme gibi farkındalıklarının geliştirilmesi, kendilerini keşfetmeleri ve potansiyellerinin farkına varıp hayata dair yapmak istediklerini gerçekleştirmelerini kolaylaştırmak amaçlanmaktadır. Bu projenin öğrencilerimizin yaşamlarını daha anlamlı kılabilmesi dileğiyle...

15-02-2024