MAVİ GÖK YEŞİL YAPRAK

27.12.2012 1425

Okulumuz MAVİ GÖK YEŞİL YAPRAK ödülünü aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı´nın düzenlediği, Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi yarışmasında,okulumuz değerlendirme sonucunda ödüle layık görülen 5 okuldan biri olarak,Yeşil bayrak,Plaket ve Sertifika ile ödüllendirildi.

Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, çevrenin önemini anlatıp, "Hayatta, güneş, su, toprak ve havanın önemini yeni nesle iyi anlatmalıyız. Çünkü, geleceğimiz açısından bu 4 konuya önem vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi´ndeki amacın mavi göğün temiz havayı ve yeşil yaprağın ise temiz çevreyi işaret ettiğine dikkat çeken Bulut, Mavi Gök Yeşil Yaprak Projesi´nde bayrak ve plaket kazanan okulları kutladı.