91.000 Dev Öğrenci Ortaokulu

Vizyon: Eğitimin, öğrenciye saygıyla başladığı; Bilginin, hayatın gerçekleriyle harmanlanıp yoğrulduğu, sevgi ortamında Doğru ideallere giden yollarda her şeyin en iyisini yapabilmek gayesini edinen Yaşanılan her şeyin, kendimizden bir parça olduğunu bilen Bugünkü değerlerimizi ortaya çıkararak, gelecek hayallere ulaşmayı sağlayan Yarınlarımıza, güvenle ve umutla bakan Çağdaş, düşünebilen, özgürlükçü bireyler olarak Yaşanabilecek, umut dolu yarınları sevgiyle kucaklamaktır.

Misyon: Ülke ve milletine bağlı, teknolojiyi kullanabilen, ideallerine sahip çıkan, sorumluluklarını yerine getiren, kendini ifade eden, özgüveni yüksek, üreten, çağdaş, sosyal, özgür, saygın ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Başarılar: BEYAZ BAYRAK ÖDÜLÜ-Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından verilmiştir. YEŞİL BAYRAK ÖDÜLÜ-Milli Eğitim Bakanlığı ve Çevre-Orman Bakanlığı taranından verilmiştir. BESLENME DOSTU OKUL ÖDÜLÜ-Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından verilmiştir. MAVİ KAPAK KAMPANYASI ÖDÜLÜ-Engelliler Derneği Başkanlığı tarafından verilmiştir. MADEP YILIN EN DEĞERLİ OKULU ÖDÜLÜ-Malatya Valiliği tarafından verilmiştir. EN GÜVENLİ OKUL SERTİFİKASI-İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilmiştir.

Saatler: 07:20-12:20 13:00-16:40
Isınma: MERKEZİ DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0422) 324 94 33

WEB - https://91000devogrencioo.meb.k12.tr

Adres - Niyazi Mah. Niyazi Mısri Caddesi Eski Tekel Arkası Battalgazi/MALATYA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz Eski Tekel Fabrikası (Yeni Doğa Cadde AVM) ile Çevreyolu arasında bulunmaktadır.

Adres - Niyazi Mah. Niyazi Mısri Caddesi Eski Tekel Arkası Battalgazi/MALATYA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 0 Km