"Ortaokullarda Permakültür Farkındalığı" E-Twinning Projesi Tanışma Toplantısı

01.11.2022 174

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen "Ortaokullarda Permakültür Farkındalığı" adlı e-twinning projesinin tanışma toplantısı 29 Ekim 2022 saat 20:00de yapılmıştır. Cumhuriyetimizin 99. yılına girdiği bu özel ve anlamlı günde gerçekleştirilen bu toplantı ile proje başlatılmıştır. Okulumuzdan öğretmenlerimizin de aktif olarak yer aldığı bu proje ile okulumuzda, öğrencilerimizde ve paydaşlarımızda permakültür ve ekoloji farkındalığı oluşturmak; sahip olduğumuz doğal kaynakları koruyarak daha verimli biçimde kullanmayı sağlamak ve gereksinimlerini karşılayan bir toplum haline gelmek amaçlanmaktadır.

01-11-202201-11-2022